Signerad bok

Boda 1:26 Drömmen

Av Annika Källman

Köp en signerad kopia av boken genom att Swisha 199 SEK till 123 241 6238 eller scanna koden nedan, priset är inklusive moms och frakt inom Sverige.

Skriv vem boken skall signeras till, glöm inte heller att skriva namn och leveransadress till dit den skall skickas. Får inte adressen plats – Swisha och messa oss här så fixar vi det.

Eftersom boken blir unikt signerad efter dina önskemål gäller härmed inte ångerrätten enligt distansköp lagen, i övrigt så gäller konsumentköplagen.

Personuppgiftshantering enligt GDPR

Vi sparar bara det av dig angivna namn, adress, telefonnummer samt e-mailadress i syfte att kunna skicka din beställda bok. Dina uppgifter kommer utöver fraktbolaget som vi skickar din bok med inte att delas eller säljas vidare under några omständigheter. Vi kommer ej heller skicka reklam till dig baserat på angivna uppgifter. Uppgifterna sparas i 3 månader.

Vårat Förlag

IDNHAB AB

Vi är ett oberoende förlag som går våra egna vägar och låter författarna berätta sina historier på ett för dem naturligt sätt samtidigt som vi är ett stöd och ett bollplank om man kör fast. Vi lever och frodas om författarna gör det, så varför inte uppmuntra och stötta istället för att gå in och styra.

– För oss är valet enkelt.

Boda 1.26 Drömmen finns på Sociala medier

Följ Annikas böcker på länken nedan:

Copyright © 2020 IDNHAB AB

%d bloggers like this: